Het team

Ons team bestaat uit

Nika, Vice-voorzitter

Hoi allemaal!
Ik ben Nika en ik vervul dit jaar binnen de Feestjesfabriek de functie van penningmeester. Dit betekent dat ik me bezig hou met de financiën en ik notuleer tijdens de wekelijkse vergaderingen. Ik ben 21 jaar en zit nu in het derde jaar van de bachelor Tandheelkunde. Ik heb heel veel zin om me dit jaar in te zetten voor de Feestjesfabriek. Vanaf jongs af aan vind ik het al erg leuk om met kinderen om te gaan. Het idee dat er kinderen zijn die niet de plezier en vreugde kunnen beleven van een kinderfeestje, geeft mij juist de motivatie om deze kinderen wel een glimlach te bezorgen en hun verjaardagen tot een speciale gelegenheid te maken. Ik hoop dat wij dit jaar heel veel kinderen blij kunnen maken door ze een onvergetelijke dag te bezorgen!


Sare, Events

Hi, mijn naam is Sare, ik ben 23 jaar oud en ben binnen de Feestjesfabriek verantwoordelijk voor de evenementen. Hierbij ben ik verantwoordelijk voor de locatie van het feestje, de aankleding en het draaiboek. Ik studeer commerciële economie. Tijdens mij studie ben ik op een laag pitje bezig met event management en dit wil ik graag verder ontwikkelen. Het sociale aspect wat ik op studie mis vind ik bij de Feestjesfabriek wel. Samen met mijn commissie hoop ik voor alle kids een onvergetelijk feestje te organiseren!


Marline, Events

Ik ben Marline, ik ben 23 jaar, en ik ben dit jaar bij de Feestjesfabriek verantwoordelijk voor de functie Events. Ik zal me bezig houden met het maken van draaiboeken zodat alle kinderfeestjes tot in de puntjes zijn uitgestippeld. Ik ben dit jaar begonnen aan de Master Klinische Psychologie, en hoop in de toekomst als kinderpsycholoog te werken. Ik kijk er enorm naar uit om me dit jaar in te zetten voor de Feestjesfabriek. Ik hoop dat wij samen dit jaar bij zo veel mogelijk kinderen een glimlach op hun gezicht te toveren!


Ismay, Marketing

Hi! Mijn naam is Ismay en ik ben dit jaar samen met Susanne verantwoordelijk voor de functie marketing. We zetten ons in voor de sociale media en om zo de bekendheid van de Feestjesfabriek te vergroten. Ik ben 23 jaar en zit op dit moment in mijn laatste jaar van de opleiding Communicatie. Tijdens mijn studie leer ik ook veel dingen over marketing en dat komt natuurlijk goed van pas voor deze functie. Ik heb superveel zin om dit jaar veel kinderen blij te kunnen maken met een onvergetelijke dag!


Susanne, Marketing

Hi! Ik ben Susanne en ik vervul samen met Ismay dit jaar de marketing van de Feestjesfabriek. Samen zorgen wij voor het onderhouden van de sociale media platformen, van de website en het maken van de online en offline content.

Ik ben 21 jaar en zit in mijn vierde jaar van Communicatie aan de Hanzehogeschool Groningen. Ik vind het erg leuk om mij bezig te houden met de Marketing aangezien dit goed aansluit bij mijn studie.

Ik hoop dat we er dit jaar weer een gezellig jaar van kunnen maken en vooral veel kinderen blij kunnen maken met een onvergetelijk kinderfeestje, want elk kind verdient een feestje! 🙂


Zoë, Extern

Hi! Mijn naam is Zoë en dit jaar ben ik verantwoordelijk voor de functie extern. Binnen mijn functie zorg ik er samen met Eva voor dat het contact met de ouders, sponsoren en bedrijven gelegd en onderhouden wordt. Ik ben 21 jaar en momenteel studeer ik Toegepaste Psychologie. Tijdens mijn studie leer ik veel op het gebied van gesprekstechnieken wat ik goed kan toepassen binnen mijn functie.
Het mooie aan de Feestjesfabriek vind ik dat wij hiermee echt wat kunnen betekenen voor de maatschappij. Ik kijk er naar uit om er samen voor te zorgen dat zoveel mogelijk kinderen een onvergetelijk verjaardagsfeestje krijgen!

 


Eva, Extern

Hoi,

Mijn naam is Eva!

Ik ben sinds september aangesloten bij de Feestjesfabriek en heb het hier erg naar m’n zin! Ik vervul de functie extern dus mocht je een aanvraag hebben gedaan, is de kans groot dat ik óf Zoë, waarmee ik de functie vervul, contact met je opneemt 🙂

Verder ben ik 21 jaar en student aan de Hanze Hogeschool in Groningen. Ik vind dat elke dag weer een feestje moet zijn en met dit motto ga ik het leven door ;). Dit gun ik dan ook alle kinderen, al helemaal op hun verjaardag!

Aarzel dus niet om een aanvraag te doen of een vraag te stellen via onze site want we helpen jullie graag!!