HET TEAM VAN DE FEESTJESFABRIEK

Even kennismaken

Femke

Femke

Projectleider

Toen ik een tijdje terug over het iniatief de feestjesfabriek hoorde werd ik gelijk enthousiast! Het feit dat zoveel kinderen in groningen geen feestje kunnen geven vind ik schokend. Ieder kind verdient een feestje en ik kijk er naar uit om dit jaar zoveel mogelijk geslaagde feestjes te geven!

Luna

Luna

Extern

Toen ik over de Feestjesfabriek hoorde, was ik gelijk enthousiast. Ik keek vroeger ieder jaar uit naar mijn kinderfeestje, maar ik was me er totaal niet van bewust dat het niet voor ieder kind vanzelfsprekend is dat je ouders dit kunnen betalen. Het feit dat Enactus het mogelijk maakt om deze kinderen te helpen en als student iets goeds te kunnen doen voor de maatschappij, vind ik ontzettend goed. Ik heb dan ook erg veel zin om zoveel mogelijk feestjes te organiseren en kinderen blij te maken!

Julia

Julia

Events

Het geven van kinderfeestjes vond ik misschien wel het allerleukste aan de basisschool. Maar ook het krijgen van een uitnodiging van een vriendje of vriendinnetje toverde vaak al een lach op mijn gezicht! Het gaat me daarom aan het hart dat dit niet voor ieder kind vanzelfsprekend is. Ik vind het belangrijk om ervoor te zorgen dat ieder kind het geluk van een kinderfeestje kan meemaken, ook als de ouders hier financieel niet toe in staat zijn. Met veel enthousiasme ga ik komend jaar binnen de functie Events aan de slag bij De FeestjesFabriek met als doel zoveel mogelijk feestjes te realiseren!

Liesje

Liesje

Human Resources

Kinderfeestjes en geluksmomenten zijn nauw met elkaar verbonden. Als ik terugkijk naar vroeger, zag ik dit als het hoogtepunt van het jaar. En dat gevoel gun ik alle kinderen. Toen ik in contact kwam met De Feestjesfabriek, was ik daarom ook direct enthousiast. Ik zet me graag in voor de medemens en versterk aankomend jaar het team op het gebied van Human resources om met deze groep nog meer kinderen te laten genieten van een feestje!


Loes

Loes

Financiën

Vele mooie herinneringen heb ik aan mijn eigen verjaardagsfeestjes of aan die van vriendjes en vriendinnetjes over gehouden. Ieder kind heeft recht op deze blijvende herinneringen en ieder kind verdient dan ook een feestje! Dat ik hier via De Feestjesfabriek iets aan kan bijdragen maakt mij erg enthousiast. Om dit doel te bereiken zal ik me komend jaar inzetten als penningmeester en ik hoop samen met het team veel geslaagde feestjes te kunnen realiseren!

Bente

Bente

Event II

Taart, gezelligheid, vriendjes en vriendinnetjes. De welbekende kinderfeestjes. Ik kijk er met een warm gevoel op terug. Ik zie dit als waardevolle en belangrijke momenten in mijn jeugd. Tot mijn schrik zijn feestjes niet voor elk kind vanzelfsprekend. Toen ik hoorde van de Feestjesfabriek voelde ik mij als geroepen, want ieder kind verdient een feestje. Komend jaar ga ik mij dan ook vol enthousiasme inzetten binnen de functie Events. Ik wil kinderen een onvergetelijke dag bezorgen. Mijn doel is om een lach te toveren op hun gezichtjes door zoveel mogelijk geslaagde feestjes te organiseren. Hopelijk kijken zij hier later dan ook met een goed gevoel op terug.

Annemijn

Annemijn

Marketing I

Kinderfeestjes zijn voor kinderen hele belangrijke events. Ze kijken er tijden naar uit en vergeten de herinneringen aan hun feestjes niet snel. Wij willen realiseren dat elk kind dit soort ervaringen en herinneringen krijgen. We gaan hard aan de slag om de meest memorabelen kinderfeestjes neer te zetten voor zoveel mogelijk kinderen. Ik zal mij komend jaar inzetten als Marketing en hoop mijn kennis, enthousiasme en ambitie om te zetten in een waardevolle bijdrage aan dit project!


Florien

Florien

Marketing II

Met een lach op mijn gezicht denk ik terug aan al die leuke kinderfeestje die ik in mijn jeugd heb mogen mee maken. Dat is precies wat ik met de Feestjesfabriek wil bereiken. Dat iedereen daarin gelijk is en dus iedereen ook met een lach op zijn gezicht terug kan denken aan die kinderfeestjes! Ik zal mij komend jaar inzetten als marketing om zo de waarde van dit initiatief aan iedereen te laten zien. 

Wil jij deel uitmaken van de Feestjesfabriek?
Kijk op de website van Enactus Groningen voor de mogelijkheden of neem direct contact met ons op via feestjesfabriek@enactusgroningen.nl !