Het team

Ons team bestaat uit

Iris, Voorzitter

Mijn naam is Iris en ik ben dit jaar de voorzitter van De Feestjesfabriek. Ik ben 21 jaar en ik zit momenteel in het tweede jaar van mijn studie Marketing Management. Ik wil mij dit jaar inzetten voor de kinderen uit Groningen die het financieel minder breed hebben. Ik vond het vroeger altijd erg leuk om met al mijn vriendjes mijn verjaardag te kunnen vieren, dat ik deze ervaring elk kind gun. Het is namelijk helaas niet voor elk kind vanzelfsprekend om je verjaardag te kunnen vieren. Samen met deze groep meiden van De Feestjesfabriek wil ik het verschil maken en veel kinderen een lach op hun gezicht geven tijdens hun onvergetelijke verjaardag!


Teddy, Penningmeester & Human Resources

Hi! Ik ben Teddy en ik ben dit jaar de vice-voorzitter van de Feestjesfabriek. Dit houdt in dat ik verantwoordelijk ben voor het contact met klanten en daarnaast de projectleider ondersteun bij verschillende taken. Ik ben 21 jaar en zit op dit moment in het laatste jaar van de bachelor Pedagogische Wetenschappen. Binnen mijn studie heb ik al veel geleerd over armoede, kansenongelijkheid en de effecten hiervan op kinderen. Ik hoop daarom ook dat we met onze feestjes iets kunnen betekenen voor deze kinderen en ze een onvergetelijke verjaardag kunnen bezorgen!


 

Susanne, Events

Hii, ik ben Susanne en ik ben dit jaar verantwoordelijk voor de functie Events. Mijn taken zijn voornamelijk om draaiboeken te maken en inkopen te doen voor alle kinderfeestjes. Ik ben 21 jaar en studeer momenteel Communicatie. Tijdens mijn studie ben ik ook bezig met Event management, wat goed van pas komt voor deze functie. Ik mis bij mijn studie wel de sociale en maatschappelijke aspecten waardoor de Feestjesfabriek een mooie aansluiting is. Ik hoop samen met deze andere meiden nog veel meer kinderen blij te maken met een onvergetelijk verjaardagsfeestje!


Anna, Marketing

Ik ben Anna en ik ben dit jaar samen met Carlijn verantwoordelijk voor de functie Marketing. Onze taak is om consistent te posten op verschillende sociale mediakanalen en deze up-to-date te houden om zo de bekendbaarheid van de Feestjesfabriek te vergroten. Ik zit op dit moment in mijn derde jaar van de studie Communication & Multimedia Design. Tijdens mijn studie leer ik veel op het gebied van Design en Marketing wat perfect bij deze functie aansluit. Ik hoop dit jaar samen met de Feestjesfabriek een hele hoop kinderen blij te kunnen maken met een onvergetelijke dag!


Carlijn, Marketing

Ik ben Carlijn en ik doe samen met Anna dit jaar de marketing van de Feestjesfabriek. Wij zorgen er voor dat de sociale media kanalen en de website van goede kwaliteit zijn. Ik ben 23 jaar en studeer Biologie in de richting ecologie en evolutie. Doordat mijn studie vooral gericht is op de natuur vind ik het juist ontzettend leuk dat ik bij de Feestjesfabriek lekker met mensen en vooral kinderen kan werken. Mijn wens is dat we dit jaar als commissie er een top jaar van kunnen maken bij de Feestjesfabriek. Want elk kind verdient een feestje!


Nina, Extern

Ik ben Nina en ik vervul dit jaar de functie externe relaties bij de FeestjesFabriek. Ik zal mij dit jaar inzetten om waardevolle contacten te behouden en nieuwe te zoeken. Ook is het zoeken van sponsoren mijn taak zodat de feestjes, maar bijvoorbeeld ook de feestdagen box actie, goed verlopen. Ik studeer Europese talen en Culturen met Spaans als major. Ik vind het geweldig dat ik dit jaar even uit de ‘studentenbubbel’ kan stappen en nu op duurzaam en sociaal vlak iets kan betekenen voor onze maatschappij. Hopelijk maken wij dit jaar weer veel mensen blij met deze mooi onderneming.

 


Charlotte, Extern

Hi, mijn naam is Charlotte, ik ben 23 jaar en ik ben binnen de Feestjesfabriek verantwoordelijk voor de functie externe relaties! Afgelopen februari heb ik mijn bachelor International Business afgerond, en op het moment ben ik bezig met de master Supply Chain Management. Tijdens mijn studie focus ik vooral op het bedrijfsleven en daarom vind ik het extra leuk om voor de Feestjesfabriek met een sociale onderneming bezig te zijn! Sinds mijn 13e heb ik altijd oppaswerk gedaan, en ik vind contact met kinderen dan ook heel gezellig. Binnen mijn functie zorg ik er samen met Nina voor dat de contacten met onze bestaande partners goed verlopen, en daarnaast zijn wij altijd op zoek naar nieuwe sponsoren en natuurlijk nieuwe kinderen die met ons hun verjaardag willen vieren. Ik heb er enorm veel zin in om komend jaar veel kinderen blij te maken met een onvergetelijk kinderfeestje!