Ontmoet het team van de Feestjesfabriek! 

Hylkje

Hylkje

Projectleider

Het samenwerken aan een groeiende onderneming die ook een groeiende bijdrage kan leveren aan de maatschappij motiveert mij ontzettend. De Feestjesfabriek is de ideale combinatie van mijn theoretische achtergrond en plezier hebben in wat je doet. Naast mijn huidige opleiding Small Business en Entrepreneurship, geniet ik ontzettend van het zien van vrolijke kinderen die wij als De Feestjesfabriek hopelijk een geweldige dag kunnen bieden


Fiene

Fiene

Extern

Vanuit mijn sportvereniging begon ik op jonge leeftijd mij in te zetten als vrijwilliger in (sport)onderwijs. Als student veranderde mijn sportlessen in creatieve ondersteuning als vrijwiliiger bij het museum. Na 2 jaar besloot ik mijn passie voor onderwijzen te ontwikkelen naar sociaal ondernemerschap. Bij De Feestjesfabriek verwacht ik bij te dragen aan mijn eigen ontwikkeling en de sociale ontwikkeling van kinderen door ze het feestje te geven dat ieder verdient.

Sven

Sven

Events

Het is voor mij belangrijk om een positieve Impact te hebben op mijn omgeving. Dit heb ik al vanuit huis meegekregen. Het helpen van anderen geeft mij energie en een gevoel van voldoening. De Feestjesfabriek zie ik als een kans om mijn sociaal ondernemerschap te ontwikkelen. Samen met dit team wil ik de impact van De Feestjesfabriek vergroten om de gezinnen van Groningen die het niet breed hebben te ondersteunen. Mijn missie is om te zorgen dat steeds meer kinderen de allerbelangrijkste dag van het jaar zorgeloos kunnen vieren.

Eva

Eva

Human Resources

Vanaf jongs af aan geniet ik ontzettend van het organiseren van evenementen. Het moment dat ik hoorde van de Feestjesfabriek wist ik meteen dat het iets voor mij was. Ik kan enorm genieten van mensen blij maken en ik ben altijd dol geweest op kinderen. Om nu naast mijn studie die zich focust op een duurzame maatschappij, ook in de praktijk aan de slag de kunnen is ontzettend leerzaam. Ik kijk er naar uit om de blije gezichten van de kinderen te zien na een geslaagd kinderfeestje!


Jeroen

Jeroen

Events & Financiën

Terugblikkend op de kinderfeestjes die ik heb gekregen brak mijn klomp toen ik hoorde dat één op de zeven kinderen in Groningen deze ervaring nooit zal delen. Om hier samen met de andere toppers van de Feestjesfabriek verandering in te brengen door kinderen blij te maken is in mijn ogen een geweldige win-win. Om dit doel te bereiken draag ik zorg voor dat het financiëel mogelijk is om van de winst feestjes weg te geven.

Marit

Marit

Marketing

Ik heb enorm leuke herinneringen aan de feestjes die mijn ouders vroeger organiseerden voor mij en mijn broertje. Om deze reden maakt het me extra blij dat ik nu andere kinderen kan helpen om deze blijvende herinneringen te creëren! Daarnaast vind ik het erg interessant om inzichten die ik in mijn studies Filosofie en Media Studies heb opgedaan nu toe te passen in de praktijk.

Mijn doel is om De Feestjesfabriek dit jaar nog beter op de kaart te zetten!

Wil jij deel uitmaken van de Feestjesfabriek?
Kijk op de website van Enactus Groningen voor de mogelijkheden of neem direct contact met ons op via [email protected] !