HET TEAM VAN DE FEESTJESFABRIEK

Even kennismaken

Marit

Marit

Projectleider & Marketing

Ik heb enorm leuke herinneringen aan de feestjes die mijn ouders vroeger organiseerden voor mij en mijn broertje. Om deze reden maakt het me extra blij dat ik nu andere kinderen kan helpen om deze blijvende herinneringen te creëren! Daarnaast vind ik het erg interessant om inzichten die ik in mijn studies Filosofie en Media Studies heb opgedaan nu toe te passen in de praktijk.

Mijn doel is om De Feestjesfabriek dit jaar nog beter op de kaart te zetten!

Fiene

Fiene

Extern

Vanuit mijn sportvereniging begon ik op jonge leeftijd mij in te zetten als vrijwilliger in (sport)onderwijs. Als student veranderde mijn sportlessen in creatieve ondersteuning als vrijwiliiger bij het museum. Na 2 jaar besloot ik mijn passie voor onderwijzen te ontwikkelen naar sociaal ondernemerschap. Bij De Feestjesfabriek verwacht ik bij te dragen aan mijn eigen ontwikkeling en de sociale ontwikkeling van kinderen door ze het feestje te geven dat ieder verdient.

Sven

Sven

Events

Het is voor mij belangrijk om een positieve Impact te hebben op mijn omgeving. Dit heb ik al vanuit huis meegekregen. Het helpen van anderen geeft mij energie en een gevoel van voldoening. De Feestjesfabriek zie ik als een kans om mijn sociaal ondernemerschap te ontwikkelen. Samen met dit team wil ik de impact van De Feestjesfabriek vergroten om de gezinnen van Groningen die het niet breed hebben te ondersteunen. Mijn missie is om te zorgen dat steeds meer kinderen de allerbelangrijkste dag van het jaar zorgeloos kunnen vieren.

Eva

Eva

Human Resources

Vanaf jongs af aan geniet ik ontzettend van het organiseren van evenementen. Het moment dat ik hoorde van De Feestjesfabriek wist ik meteen dat het iets voor mij was. Ik kan enorm genieten van mensen blij maken en ik ben altijd dol geweest op kinderen. Om nu naast mijn studie die zich focust op een duurzame maatschappij, ook in de praktijk aan de slag de kunnen is ontzettend leerzaam. Ik kijk er naar uit om de blije gezichten van de kinderen te zien na een geslaagd kinderfeestje!


Jeroen

Jeroen

Financiën

Terugblikkend op de kinderfeestjes die ik heb gekregen brak mijn klomp toen ik hoorde dat één op de zeven kinderen in Groningen deze ervaring nooit zal delen. Om hier samen met de andere toppers van De Feestjesfabriek verandering in te brengen door kinderen blij te maken is in mijn ogen een geweldige win-win. Om dit doel te bereiken draag ik zorg voor dat het financiëel mogelijk is om van de winst feestjes weg te geven.

Femke

Femke

Marketing

Sinds kinds af aan heb ik altijd ontzettend genoten van het organiseren van feestjes. Toen ik De Feestjesfabriek langs zag komen werd ik gelijk enthousiast omdat ik hierin mijn passie voor organiseren kwijt kan en een feestje voor ieder kind kan helpen realiseren!

Malou

Malou

Human Resources

Als de dag van gister herinner ik mij de feestjes die mijn moeder voor mij organiseerde. Dit zijn hele waardevolle herinneringen en daarom wist ik meteen dat ik dit via De Feestjesfabriek terug wilde geven aan kinderen die ouders hebben die dat niet zelf kunnen doen. Met het ontzettend leuke team van De Feestjesfabriek willen wij ervoor zorgen dat ieder kind in Groningen zijn of haar verjaardag kan vieren. Als HR-manager ben ik het eerste aanspreekpunt voor ouders die een feestje willen voor hun kind. Samen maken wij een lijstje van de wensen zodat het een onvergetelijke dag wordt!


Eline

Eline

Extern

Wanneer ik terug denk aan de kinderfeestjes die ik vroeger heb gehad, komt er meteen een lach op mijn gezicht. Dat dit niet voor ieder kind vanzelfsprekend is, vind ik onvoorstelbaar. Als aankomend orthopedagoog ben ik me ook bewust van de gevolgen voor kinderen wanneer ze opgroeien in armoede. Toen ik van het concept van De Feestjesfabriek hoorde, was ik dan ook meteen enthousiast. Ieder kind verdient een feestje, ongeacht zijn of haar achtergrond. Daarom zet ik me graag samen met het team van De Feestjesfabriek in om ervoor te zorgen dat ook deze kinderen de meest bijzondere dag van het jaar samen met hun vriendjes kunnen vieren!

Wil jij deel uitmaken van de Feestjesfabriek?
Kijk op de website van Enactus Groningen voor de mogelijkheden of neem direct contact met ons op via [email protected] !